Venda i Distribució

Consulta el nostre catàleg

Mitjançant aquest catàleg, que es pot descarregar lliurement o consultar on-line, oferim la possibilitat de compra de productes relacionats amb el món de la bugaderia i del tèxtil, així com equipaments destinats a la logística d’aquest sector. Aquest catàleg disposa d’una acurada selecció d’aquells productes punters en el món de les col·lectivitats i pensats per donar resposta a les necessitats dels nostres clients.

En aquest catàleg hi trobaràs els millors productes en:
- Roba de bany
- Roba de llit
- Roba laboral
- Calçat laboral
- Útils de transport per a bugaderies

...

Ara t’ho posem més fàcil!

Fes les teves comandes

per WhatsApp: 627 447 699

per telèfon: 93 203 25 70

per mail: fcanigo@fcanigo.org

 
Taller de manipulats

Les vostres necessitats, els nostres reptes.

El nostre taller disposa de les instal·lacions idònies per al desenvolupament de les activitats en manipulats. El personal que hi treballa està en constant formació per adaptar-se a les tasques que els nostres col·laboradors ens proposen. Els nostres clients compten amb nosaltres per externalitzar aquells processos productius d’una forma més efectiva i professional. Manipulats de tot tipus d’articles, envasats, retractilats, encaixats i embossats, selecció de productes i verificacions de qualitat, etc.

Servei de neteja

Garantim la neteja eficient i gestionem el personal.

Amb la voluntat d’aportar solucions als nostres clients i col·laboradors, hem creat el departament per la gestió dels serveis de neteja externs. En aquest departament ens encarreguem de formar personal, cercant el major grau d’especialització possible per crear equips de treball eficients i dissenyats de forma personalitzada per donar una total cobertura a cada centre on prestem els nostres serveis. D’aquesta manera podem oferir la neteja i gestió de personal especialitzat i de qualitat.

 
Enclavament de personal

Un més dins la teva empresa.

Aquest servei està dissenyat per donar cobertura a les necessitats multisectorials dels nostres clients. Ens posem a la teva disposició per donar solució de personal, seleccionat i format per afegir-lo com un enclavament integrat dins la teva estructura. Tot i que hi hauria un ventall molt gran de possibilitats, estem especialitzats en personal per la gestió interna de la roba dins de les col·lectivitats, serveis generals, restauració, recepcionistes, reposadors, mossos...

 
Foto de Fondo creado por kstudio - www.freepik.es
Posa’t en contacte amb nosaltres per a consultes sobre els packs.
contacte
Packs, productes d’acollida

Fem realitat les teves idees. Si ho has pensat, nosaltres ho fem possible.

Dissenyem i creem els amenities, packs de neteja, benvinguda, sanitari, etc.. que millor et convingui. Personalitzem tots els productes i ens adaptem  a les teves necessitats.
En el nostre taller de manipulats preparem tot tipus de packs, pensats per donar cobertura a les necessitats de les col·lectivitats turístiques o sanitàries.

Personalitza el teu pack!

  • Packs de benvinguda
  • Packs d’higiene
  • Pack de neteja
  • Pack sanitari
  • Pack infantil
  • Pack d'amenities